Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Foto. Björn Tesch. Tadaaaa. Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Nybakat bröd yummy. Hi darlings. Allt väl. N. y. b. a. k. t. bröd är ju bara sååå mums. Yummy. Japp idag va den där lilla gnuttan med extra ork här en kort stund så då slängde jag ihop detta brödet så himla gott och enkelt
Idag testade jag en ny smoothie till frukost. Jag brukar inte dricka min frukost eftersom jag uppskattar att tugga den, men idag var jag lite wild and crazy
Gjorde en ny omgång päronmarmelad i förra veckan, som jag skulle ha till en av tårtorna som jag bestämt att göra till Syrrans 18-årskalas som jag var hemma i Tidaholm och firade i helgen som var
En ny favorit. Och det är ju inte varje dag, för jag blir ju sällan riktigt nöjd. Men den här gången så. Ny typ av kaka som kombinerar två av mina favoriter, blåbär och mazarin
Så då var det dags för ett nytt år igen. Nytt år nya möjligheter, alltid lika inspirerande. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän till denna utmaning är något jag tycker är riktigt roligt
Söndagens Powerstep gick toppen, kände mig så inspirerad igår. Det var många både gamla o nya deltagare, kände responsen från deltagarna som såg både trötta, glada o nöjda ut när de gick därifrån
Hej vänner,. Idag testade jag en ny pasta utan kolhydrater från lchf-shoppen*. Den heter spagetti, men jag tycker den är mer som nudlar, men gott var det i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.