Det är lite svårt att veta ivilken ände vi ska börja redogöra för er om vår fantastiska mat- ochvinresai hjärtat av Italien men vi tänker att vi börjar lite allmänt och så får det blilite som en följetong i några inlägg framöver
Favoritbröd med chiamjölochgojibär, surdegsformbröd med frukt och nötter, supernyttigt frukostbröd, mandelchokladkaka med svarta bönor, ochknapriga havrekakor
Idag lyxade jag till det liteoch testade att göra en litenyttigarevariant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Måndag hela veckan känns det lite som, så därför passar jag på att bjuda på ett recept på en lättlagad sallad så kan du testa något nytt för att få litevariationi matekorrhjulet
Den är bara litenyttigare. Är du glutenintolerantoch längtar efter mannagrynsgröt. Jag har kommit på att om jag smörjer in botten med lite kokosolja innan jag kokar upp mjölken så släpper gröten lättare
Jag tyckte dock det behövdes lite mer, så efterkryddade med lite örtsalt första dagen, och när jag värmde maten dagen därpå efterkryddade jag med vitlökssalt
Ett ur högen är en gulasch packad med smaker som du med fördel serverar med gräddfiloch ett gott bröd (gärna rostat eller grillat med både smör och ost som får smälta lite
Orginalinlägget Färsk ochnyttigjuice – En lite sötare varianthittar du på Hälsa som livsstil. Idag har jag ochmin underbara flickvänvarit ute på en tidig långpromenad i det fina vädret med våra barfotaskor, riktigt skönt att komma ut i morgonsolen
Väldigtnyttigt att höra och det ger så mycket mer än att läsa om det. Vi ska hälsa på min brorsa en snabbisoch sedan får vi se vad dagen har att erbjuda men jag hoppas verkligen få lite solljus på migiaf
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.