Varning. Man kan bli beroende. När jag var hemma och var sjuk i flera veckor plöjde jag trädgårds- och inredningstidningar och när jag hade extra tråkigt en dag slog virklusten till med full kraft efter att jag läst ett reportage om virkade mormorsrutor
Nygammal soppa på blandsvamp, med snyggt garnityr (4 varmrättsportioner eller 6 förrättsportioner). Nygammal soppa på blandsvamp, med snyggt garnityr (4 varmrättsportioner eller 6 förrättsportioner)
Denna månad är temat Nygammalt i månadens sötsak hos Söta saker. Under min uppväxt bakades denna Silviakaka flitigt både i mammas kök och i mormor Daisys
Månadens sötsak – Nygammalt. Det är insidan som räknas. I varje fall om man talar om tårtor. En av mina favorittårtfyllningar är en hallonmousse, som jag gör med mosade hallon, gelésocker, vispgrädde och cream cheese
Nu har jag precis kommit hem från ännu en surr- och ätarträff med tjejkompisar. Åh det är så härligt att bara sitta o surra med gamla kompisar, som man tyvärr inte träffar så ofta men när man väl träffas är det bara att ta vid där man slutade och fortsätta surra
Februaris Månadens sötsaks-utmaning har varit att baka något nygammalt. Småkakorna är mitt bidrag till Söta sakers utmaning 'Månadens sötsak', som i februari har temat Nygammalt
Nygammal Nyårstradition Nyårsaftonen blev för övrigt mycket fin. Variationer på Vitvinssås Den här såsen har jag använt till många fiskrätter genom åren
På senare år har grönsakerna kommit att bli mer och mer framträdande och i år testar jag en ny sallad, svartkålssallad med äpple och parmesan och till den en nygammal bekant, saffranshummusen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.