Bröd påettkick. Ta ut, dela eventuellt och avnjut med smarriga pålägg. Ost och seitanskinka blev det på mina mackor, plus lite smör och krispiga grönsaker såklart
Idag stod det kalops, potatis och rödbetor på vår meny. Det fina med den är att den kan användas direkt i varma maträtter och behöver sedan bara ett uppkok
Men jag får ta igen det imorgon istället, då jag får en anledning att laga till något smarrigt som passar till ett glas rött Är det någon mer som hakat på och kör onsdagspasta eller torsdagpasta
På fredag går barnen sin sista dag i skolan innan jullovet vilket innebär att det nu är dags att pyssla ihop små “God-Jul-presenter” till fröknarna på respektive avdelning där barnen går
I helgen åker jag till Oslo för att delta i Holmenkollenstafett med jobbet, är tillbaka nästa vecka. När jag ska till jobbet cyklar jag förbi en Kiwibutik, dom har en sorts fryst glutenfritt bröd och det är alltid slut eller kanske aldrig påfyllt
Goda frukostbröd bakade utan mjöl som går lätt att röra till och baka ut kvällen före. Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.