Jag gjorde en jättegod förrätt i helgen när min syster var här. Både jag och min syster älskade den. När jag ska försöka klura på hur många den här förrätten räcker till så är det väldigt svårt
Blanda gräddmjölk med soja, fisksås, riven lök och ströbröd. Låt svälla i 10 minuter. Skiva löken tunt och stek i smör och olja på hög värme i början, sänk sedan till låg värme och låt den bli mjuk och få gyllenbryn färg
Jag är en man som älskar bubblor av alla dess sorter. Visst föredrar jag bra champagne, men med tanke på hur ofta jag dricker mousserande vin är att uteslutande dricka champagne tyvärr inte ett alternativ
19 Jun. 08. 27. Matjesillsfat. 0kommentarer. Glad Midsommar. Gårdagen brjöd på grillkväll hemma hos godaste vännerna, och idag är det midsommarfirande på jobbet som gäller
Sätt ugnen på 150 grader • Dela kycklingklubborna, salta och peppra ordentligt och lägg i en gryta som tål ugn • Skala och klyfta rödlöken • Dela vitlöken utan att skala klyftorna och lägg lök och vitlök i grytan och tillsätt vinäger, rikligt med nyklippt timjan samt fettet • Ställ in i ugnen och glöm bort tiden ett par timmar, det betyder att kycklingen kan stekas två–tre timmar minst • Servera med ditt favorittillbehör, här är det gott med mos eller stompad nykokt blomkål eller broccoli
Det här är makens mallorquinska pasta, som han kallar den – inte för att den har något med Mallorca att göra, annat än att han lagade den där första gången
En kollega köpte en hel låda med franska vårkycklingar som hon ville att vi skulle prova och bjöd på en fantastisk lunch förra veckan med sagda kyckling tillagad på ett ypperligt sätt
Detta är min nya gröna drog. I'm hooked. Det började med att jag läste boken Food Pharmacy, en väldigt trevlig bok om bakteriefloran i tarmarna (ja visst låter det galet, men den är bra)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.