Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivna LCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Nu fick jag lära mig ett helt nytt sätt att baka glutenfritt, det är verkligen en spännande utmaning att hitta på nya recept som passar för oss som äter LCHF
Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Vore kul att testa något nytt. Denna syrligt fräscha moussetårta har verkligen gått hem hos alla i min familj, till o med barnen gillade den fastän den inte är så söt som vanliga moussetårtor brukar vara
Förlåt för den urusla uppdateringen men jag har ju börjat jobba nu efter att varit föräldraledig i ett år så det finns helt enkelt inte lika mycket tid
Den uppskattas av alla men det är min erfarenhet då den serverades på gårdagens hummer fest. Hacka chokladen och smält den tillsammans med smöret i en kastrull
Tänk på att inte vispa för mycket, det räcker att det blandar sig. Skär bacon i mindre bitar. Lägg baconet i ugnsformen och ställ in i mitten av ugnen i 225°C ca 10 minuter tills baconet ser stekt ut och fått lite färg
Att utbyta tankar och funderingar och speciellt recept är spännande med Birgitta, jag som lagar många recept ur hennes kokböcker har en favorit så här i vintertider när vi är mycket i fjällen och grillar ute, jag tänker på min älskade kolbulle som jag tack vare Birgittas recept kunde äta även fast jag åt LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.