Där satt den, som vanligt på tredje försöket (ja det brukar vara då som jag når hela vägen fram). Jag har under de senaste dagarna experimenterat för att ta fram en grunddeg för småkakor
Häll äggvitornai en torr och fettfrivispskål. Stjälp sedan upp den på ett nytt bakplåtspapper. Vispatill ett fast skum (det ska gå att vända upp och ner på bunken
Ta gärna ut kakan och känn imitten på den med en provsticka. Smält smöret i en kastrull. Tag bort kastrullen från värmen när drygt hälften smält och låt resten av smöret smälta av redan befintlig värme
Ta ut och rör om tills allt smör smält om det inte redan är smält. Tillsätt resten av ingredienserna. kakao, strösocker, vetemjöl, vispgrädde, vaniljsocker och salt
Receptet lånades från Receptfavoriter. Bästa lchf-pannkakan hittills. Använde som mjölk Arlas ekologiska lantmjölk (tidigare kallades den väl gammaldags mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.