Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
Vispa ägg tillsammans med mjölken, lägg i mjölet och havren och vispa ordentligt. ½ dl havregryn. Smällt sedan smör, och häll i det i smeten, häll i honungen saltet och vaniljsockret
Det går snabbt och är inte bara nyttigare och billiagre att baka själv, man vet vad brödet innehåller och dessutom är det så mycket godare med hembakat bröd
Mmm… ja både lavakakan och lakritstryfflarna blev poppis hos er som besöker min blogg – så jag har nu parat ihop smaken av choklad och lakrits i en tårta med glasyr
Här gjorde jag enkel grötblandning med havre, kanel, honung och mjölk och ställde i kylen övernatt. Blanda havregryn,mjölk, kanel, vaniljextrakt, salt och honung i en skål
fullproppad med vitaminer och nyttiga fetter. Täck formen med bakplåtspapper. Knåda ihop jordnötssmör och havregryn (eller kokosflingor) till en formbar smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.