Jag gillar ändå tanken på Banana bread och om man gör det med bättre ochnyttigare ingredienser så är det faktiskt riktigt bra, både till fikat eller som mellanmål
Det går att få till goda ochnyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten. Nyttiga snacks. Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier
vetekli 2 dl havrekross el vetekross 2 dl grovt rågmjöl 2 dl grahamsmjöl 5 dl vetemjöl 1 dl linfrön (kan skippas) 1 ½ dl rivna morötter el russin 5 tsk bikarbonat 2 tsk salt 1 liter fil 2 dl mörk sirapBlanda ihop alla torra ingredienser, väldigt noggrant (kan förstöra hela brödet annars) Tillsätt fil och sirap Häll smeten i smorda 2x2 liters formar Ställ formarna nederst i ugnen, OBS ugnen ska vara kall när de sätts in
Hemligheten stavas Baksött från Hälsotreats (jag har köpt och betalat detta själv, har inte ens haft kontakt med företaget – totalt osponsrat inlägg med andra ord)
Blanda alla torra varor, klipp aprikoserna i småbitar och rör runt i mjölblandningen. Blanda filmjölk, mjölk och sirap och rör ner i mjölblandningen, rör om tills allt blandat sig ordentligt
Fantastiskt bra ordnat, bra utställare och bra mix. Lunchen vi bjöds på var helt vegetarisk och bland det godaste jag någonsin ätit på event i vegetarisk väg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.