Om ni är sugna på morotskaka som är lite luftigare, kakigare och mer proteinrik kan jag rekommendera mina "Nyttigamorotsmuffins" som än i dag är ett av mina favoritrecept
För er som frågat mig om tips på kokböcker mednyttiga bakverk är detta ett hett tips. Hon är enormt kreativ när det gäller att baka med proteinpulver och jag har följt henne länge och förundrats över alla kakor, bars och muffins som hon trollar fram
Nyttiga minipizzor med pesto och pinjenötter. Hemgjorda glutenfria tortillachips med guacamole. Så jag gjorde en nyttigare variant av choklad-glasyr som jag hade på toppen och resultatet blev kanon
Igår var det dags för mig att uppdatera till min coach Shelby och han tyckte precis som jag att jag gjort framsteg (blivit lite hårdare) under veckan som gått och han tyckte att jag behövde fylla upp lite med kolhydrater
Vispa äggen lätt med en gaffel och ha i salt & peppar. Toppa med grönasakerna och kryddorna. Ta ut muffinsen ur plåten och servera med lite ruccola och balsamvinäger-kräm (gör egen genom att recucera balsamvinger i en kastrull)
Vispa osten slät tillsammans med florsockret och smaksätt med citronskal och saft. 1 1/4dl lätt kvarg (funkar säkert med keso också). 100 g cream cheese (med låg fetthalt
Tryck ut smeten i en form klädd med plastfolie. Som bekant är kladdkaka mitt favoritbakverk och därför har jag försökt göra en lite nyttigare version så att man kunde äta sådan (ännu) oftare, eller hur
Varför måste vintern kännas så lång, mörk och kall medan våren bara flyger förbi. För någon månad sedan var jag helt färdig när jag kom hem från jobbet och att gå ut med hundarna var riktigt plågsamt, men nu har jag så mycket mer energi och det är nästan så man inte vill gå och lägga sig
Perfekta när man är lite sugen men samtidigt vill ha något proteinrikt och nyttigt. Och vill man inte äta upp alla på en gång (vilket jag sällan lyckas med
Eftersom jag tänkte vänta med att baka vissa av de sockerfri bakverken till idag, men sedan fick veta att vi inte skulle bli så många, blev det tyvärr bara en endaste sockerfri kaka jag fick bjuda på
Sägg ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker ordentligt pösigt. Rör der morötterna och oljan. Blanda de torra ingredienserna för sig och rör sedan ner de i smeten
Om jag vet att jag har ont om tid på morgonen brukar jag alltid blanda ihop de torra ingredienserna i en skål kvällen innan och sedan bara mixa ihop dem med de blöta på morgonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.