Morotslimpa med linfrö och havregryn Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger. Degen bakas ut direkt och läggs i smorda formar för att sedan stå i kylen och jäsa över natten Toves kök
Saftiga tekakor på grötbas Godmorgon. Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen Madame Edith
Mättande frukostrutor Sätt en deg på 1/2 pkt jäst (25 g), 2 dl lättmjölk (kylskåpskall), 3 dl vatten, 3 dl havrekli, 1 1/2 tsk salt och 4 dl fullkornsvetemjöl Hemmets Journal
Lättbakade mjuka och goda limpor De här lättbakade mjuka och goda limporna påminner om de köpelimpor som vi, vid ytterst sällsynta tillfällen, fick att äta när jag var barn Toves kök
Havrebröd Smula ner jästen i en skål. Smält smör och tillsätt mjölk, och värm till 37°. Häll degspadet över jästen och rör tills jästen lösts upp Hemmets Journal
Nyttigt frukostbröd med havre Det här lättbakade frukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott Toves kök
Grahamsbullar Lägg grahamsmjölet i en degbunke och häll över kokande vatten och rör om till en gröt. Låt blandningen svalna till 28° Hemmets Journal
Bröd med kross och frön Blanda rågmjöl, rågkross, linfrön, sesamfrön och salt i en skål. Häll på kokande vatten och täck med plastfolie Ica kuriren
Små vitlöksbröd Smula jästen i en skål. Tillsätt vatten 37° och vispa tills jästen lösts upp. Tillsätt olja, salt och det mesta av mjölet Ica kuriren
Moas nyttiga bröd 1. Sätt ugnen på 175°. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt sirap och filmjölk och arbeta snabbt ihop till en lös deg alltommat.se
Nyttiga scones Eftersom jag gärna äter scones varje helg försöker jag variera med mer nyttiga scones. Det finns mängder av varianter på nyttiga scones Leva sunt
Lättbakat bröd med frukt Blanda havregryn, grahamsmjöl, rågmjöl, vetekross, vetemjöl, salt, bakpulver, bikarbonat, nötter, tranbär och russin i en skål Hemmets Journal
Grovt bröd Blanda vetekross, rågsikt, vetekli, linfrö, salt och bikarbonat i en stor skål. Rör i sirap, filmjölk och mjölk och blanda till en kladdig deg Hemmets Journal
Kesellafranska Smula ner jästen i en degbunke. Häll över det fingervarma vattnet och rör om så att jästen löses upp. Klicka ner matfettet Hemmets Journal
Havrebröd Igår bakade jag det här goda brödet. Jag har aldrig bakat med så mkt havregryn förut, men det blev gott Mor-Mia´s
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.