Nyttiga knäckebbröd
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl majsmjöl
  • 10.75 dl solrosfrö
  • 1½ dl linfrö
  • 1½ dl sesamfrö
  • 10.25 dl pumpakärnor
  • 1½ dl olja
  • 12½ dl kokande vatten
  • 1 Flingsalt
  • 12 dl majsmjöl 0.75 dl solrosfrö ½ dl linfrö ½ dl sesamfrö 0.25 dl pumpakärnor ½ dl olja 2½ dl kokande vatten FlingsaltSätt ugnen på 150 grader. Blanda ihop alla frön i en bunke, tillsätt oljan och vattnet och rör runt med en slickepott. Bred ut smeten på en plåt, ganska tunt. Strö över flingsalt efter smak. Låt stå i ugnen i 1 timme. Tips, gör små skåror i den utbredda smeten, gör det lättare att bryta då brödet är klart!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.