Blir det choklad-alternativet så smälter du den i en skål över ett vattenbad. Lands matbloggare Katarina Ekeström gör chokladbollar som slår det mesta i godisväg
Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utanvitt mjöl och socker. Nu har jag samlat i hop mig till att dela med mig av ett tidigare utlovat recept på de något nyttigare kärleksmums jag bakade i förra veckan
Inspirationen till mitt nyttiga godis fick jag av Åsa - Fyscoachen och Ett bättre du-Sofia. Resultatet blev chokladpraliner utan socker och raw chokladbollar
Vispa ägg och socker vitt. 1/2-1 dl bovetemjöl (beroende på hur stora äggen är). 3-4 äpplen. Grädda i mitten av ugnen, 200 grader, ca 35-45 min. 3-4 äpplen
Lättströ/stevia/sukrin (beroende på vad man använder då vissa sötningsmedel är betydligt sötare än andra och för stor mängd kan ge konstig smak - smaka av
Testade att göra ett nytt recept på chokladbollar. Blanda mjölet med 3-4 msk kakao, 3 msk mjölk, 3msk kvarg, en skvätt kaffe och 3-4 msk honung eller agavesirap. 3-4 msk kakao. 3-4 msk honung eller agavesirap
1. Blanda de torra ingredienserna (havregryn, kakao, vaniljpulver, salt) och kör dom i en mixer/blender/med stavmixer tills de är i pulverform och häll över i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.