Helgens bakverk blev av den mer nyttiga sorten. Har testat lite raw food-varianter förut för att få till något som är bra för kroppen och som samtidigt tillfredsställer mitt sötsug
En favorit i repris. Nyttig kladdkaka. Naturligt sötad kladdkaka helt utan spannmål och mejeriprodukter. Har man en matberedare är den dessutom superenkel att göra
Visst går det baka nyttiga kladdkakor. Här kommer två recept på supergoda kladdkakor helt utan mejeriprodukter, gluten och raffinerat socker och naturligt sötade med dadlar
Ta sen ut kladdkakan o sätt den i kylen ca 3 timmar eller i frysen 1-2timmar. Häll keson i en bunke och använd en stavmixer för att mixa den till en jämn smet
Äntligen, lagom inför kladdkakans dag, kan jag dela med mig av receptet på den perfekta kladdkakan. Den där lagom kladdiga, men samtidigt lite sega och spröda kladdkakan
Det är fredagskväll, en kväll då många vill äta något extra gott, därför tänkte jag dela med mig av denna otroligt goda och lättgjorda kladdkakan som bara tar 2 minuter att göra i ordning
Kladdkakan. Med nyttig menar inte jag att man blir smal, stark, snygg och rik av att äta den. Utan att den innehåller mindre kalorier och bättre saker än en vanlig kladdkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.