Räkor på en fredag är ju inget nytt här hos oss men egengjord skagenröra på toast var något nytt. Har faktiskt aldrig gjort egen skagenröra förut utan bara köpt men det var ju superenkelt
Skär kavringen i smala avlånga skivor och rosta. Blanda färskost, kesella och pepparrot. Rör i räkor (spara några till garnering), kräftstjärtar och dill
Tadaaa, en supergod Skagentoast som man får äta. Den här smörgåsen kan man även äta under attackfasen (tänk bara på hur mycket havrekli det är i brödet)Ingredienser till skagenröra
2msk smaksättning/oblandad saft. Idag har det tillverkats Jelloshots här hemma. Det är Robin som beställt det tills på Lördag för här ska ingen sitta och va på 3e ölen klockan halv tolv utan alla ska vara fulla
Skagentoast – en klassisk förrätt med smak av kräftskiva. Hej,. Jag lagar mat och bakar och börjar skriva inlägg, som sen inte blir färdiga och postade på bloggen
Skagentoast – Följ receptet i länken och servera på ett vegansmörstekt bröd tillsammans med en bit knaperstekt svamp (gärna Kejsarhatt eller ostronskivling
tex skagentoast, löjrom eller slät soppa. Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Har sparat lite på detta receptet för att göra det vid något särskilt tillfälle
« Skagentoast – en klassisk förrätt med smak av kräftskiva Snabb pasta med trattkantareller » . Hej,. Jag väntar på septembers härliga dagar med blå himmel och frisk luft men det verkar dröja
Rågsikt i Finland innehåller bara råg och motsvaras antagligen av "oblandad rågsikt" i Sverige. Jag bara måste berätta om de här som jag blivit bjuden på några morgnar
Jag använde koncentrerad (oblandad) jordgubbssaft. Den här smörkrämen är gudomligt god. Har gjort en liknande för länge sedan men helt glömt bort att jag gjort den, och jag lade aldrig ut receptet då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.