Nu är vi tillbaka hemma igen. Hade gärna stannat längre i stugan, speciellt eftersom vi haft så mycket annat och det blivit så sent om kvällarna så vi knappt varit där känns det som
Som vi lovade igår kommer det i dag både förslag på varmrätt och efterrätt till nyårsmenyn, båda från Arlas nyårsmenyer som vi fick en förfrågan om att testa
Igår fortsatte vi att laga recept från den. 1 vitlöksklyfta. Tillsätt vitlök och paprikor och fortsätt steka på låg värme minst 20 minuter, rör om ofta, tills paprikan är mjuk och slak. Ugnsbaka 10-12 minuter, tills äggvitan stelnat men gulan fortfarande är lös. 1 vitlöksklyfta 1 röd paprika, urkärnad och tunt skivad
Men å andra sidan jobbar vi heltid båda två en hel månad till. Men häromdagen åt vi en gryta med en kall god sås till, gjord av creme fraiche och Ajvar Relish
Som jag har sagt tidigare så är hon helt klart en blandning av en prinsessa och Röjar-Ralph, hon röjer runt som en virvelvind och drar fram saker precis överallt, kladdar som en galning och ändå så är hon så otroligt vän och söt som en prinsessa
Mannen som är lite känslig för vitlök diggade även chorizon som gav massor av smak. Utan att jag får en spänn för det (och det villl jag inte heller) kan jag verkligen rekommendera den här tomatpeston
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.