Det finns en hel del produkter i butik som är växtbaserade gräddprodukter, såser och liknande men jag kan inte säga att jag har provat så många av dem egentligen
Jag har tidigare postat två recept med fryst banan som bas (kika under fliken recept) men ibland vill en åt "gräddigheten" och glasskänslan som en inte riktigt uppnår med bananglass
Han tog sig bokstavligen tillbaka upp ur sjuksängen och skapade sig ett riktigt friskt och starkt liv, genom att förändra sitt sätt att äta och efterhand även med tillägg av en hel del naturligoch lekfull träning
Pepparkakor och dess recept är något som ständigt kan utvecklas. Jag ville dessutom försöka öka smakupplevelsen än mer och ville pröva att ha någon form av gräddersättning i
Ett underbart gott vitt bröd med en seg och god skorpa. Det bakas i en brödform och jag tycker det är trevligt att “bröa” med solrosfrön men det går lika bra med mjöl el glutenfritt ströbröd
Vi har redan börjat ge honom mer än hälften av den rismjölk han fick förut och nästa steg är att försöka få Mattheo att ge upp sina risrån och riskakor och äta mjukt bröd istället
Utan socker, mejerier ochnaturligt sötade. Och det googlas mycket på fika… Även om jag inte gillar ordet fika tycker jag det är helt okej med lite extra söta saker då och då
Här kommer de och även några andra exempel på naturliga medel mot allergier, hösnuva och astma. Allergin och hösnuvan knackar på dörren och det sägs att detta blir ett riktigt pollenrikt år - till mångas stora fasa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.