250 g nougat (Odense, eller baknougat). En klassiker på gottebordet till jul. Eleganta Mozartkulor, som ser väldigt proffsiga ut, men ganska enkla att göra
100 g Odense nougat. Koka upp socker, grädde och sirap. Rör om och sänk sedan plattan och låt småkoka i ca 10 min till 125 grader eller tills kolprovet håller
Detta är en lättbakade mördegskakor då jag har använt mig av Choklad Chunks från Odense. Det är en produkt med små bitar av choklad som är anpassade till bakning och man slipper själv hacka chokladen
100 g vitchoklad (Odense gör den bästa tycker jag)Förvärm ugnen till 175 ° C. 100 g white chocolate (Odense do the best I think)Preheat oven to 350 ° FCupcakes. 100 g vitchoklad (Odense gör den bästa tycker jag)
300 g ODENSE Nougat i grova bitar. Separera äggulorna från vitan och spara båda. Vispa äggvitorna till ett hårt skum, tillsätt ett par matskedar av sockret och vispa tills vitorna är sega som till maräng
Kladdkaksbotten och Odensenougat på toppen. 250 gr Odense nougat. 250 gr Odense nougat. Det är alldeles för lite choklad på den här bloggen för tillfället
3 dl vispgrädde85 g nougat, typ Odenses 20 g choklad. 85 g nougat, typ Odenses. Jag ville prova en ny frosting tidigare i veckan, så jag slängde ihop några chokladcupcakes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.