Oliv- och Pinjenötsfyllda Sidfläskrullar med Rostade Rödbetor och Auberginekräm
Helande Mat!
Helande Mat!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg Sidfläsk
  • i skivor
  • 2 dl
  • 2 msk Äppelcidervinäger
  • 1 kvist Rosmarin
  • 1 dl Pinjenötter
  • 20 Gr
  • 1 gul Lök
  • 1 Morot
  • 3-4 Vitlöksklyftor
  • 6-8 Rödbetor
  • 2 msk Kokosolja
  • 1 msk Timjan
  • 50 g Valnötter
  • 0,5 st Sallad
  • 0,5 kruka Basilika
  • 1 st Aubergine
  • 2-3 Vitlöksklyftor
  • 0,5 dl Cream Cheese

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.