I lördags förvarnade vi er om att det skulle komma ett recept inom kort på den godaste lasagnen vi någonsin ätit, den vi kockade till undertiden vi uppfann goda drinkar, och nu är stunden inne
salt & peppar. salt & peppar. Koka upp ärtorna och lägg i en klick smör, citronsaft, salt & peppar. Från Jamie Olivers julprogram med hur man tillagar rester kommer det här läckra receptet
Häll av oliverna, dela chilin grovt, skölj rosmarinen & blanda olivolja samt vitvinsvinäger i en bunke, varva alltsammans i glasburken, sätt på locket och förvara i kylen
Detta valnötsbröd är en av mina favoriter. Skriv utFacebookTwitter Valnötsbröd. Kanske är ni fler där ute som brukar bli sugen på att tillbringa mer tid i köket nu när hösten kommer
1,6 kg (ta ut kycklingen ur kylen 30 min innan du stoppar in den i ugnen)2 lökar2 morötter2 selleristavar1 hel vitlök1 citronFärska örterSalt, peppar & OlivoljaGravy
Dela sönder jästen i en bunke. Värm vattnet till 37 grader och rör ut jästen med lite av vattnet. Tillsätt resten av vattnet, olja, salt, sönderbrutna nötter, rågmjöl och nästan allt vetemjöl, spar lite till utbakningen
Skållning. Häll rågmjölet i en stor skål. Koka upp vattnet och häll över mjölet och rör om. Täck skålen med plastfolie och låt stå i rumstemperatur till nästa dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.