Jag vill ha kanelbullar - nu. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
"Mörkt Lantbrödsmjöl- för mörka och fiberrika bröd, -med surdeg. " Det var tomt i skafferiet på mjukt bröd och jag är mer än less på det "hårt uppdrivna" och lätt klonade bröd som säljs i den lokala matbutiken just nu
Nu har jag hittat efterrätten som jag skall bjuda mina väninnor på när dom kommer på söndag. Här kommer receptet, vågar ni inte testa det innan jag har gjort det, så skriver jag senare om hur den smakade
Vaniljvodka- och fläderbärscocktail. Nu när semestern är ett faktum kommer jag kanske inte vara lika flitig här på bloggen, jag hoppas t ex det blir väder för paraplydrinkar vid poolen
Jag hade turen att hitta en bit parmesan i kylen så det blev en kantarell-och parmesanomelett. Det kan vara viktväktarna, viktklubb, nutrilett eller soppor, men sen kommer vi till det kluriga, kan du leva på fettsnålmat som aldrig är riktigt god, eller kan du leva på nutrilett, eller soppor hela livet
Jag är en riktig sås-människa men har plockat bort feta såser och använder kvarg som sås och röror istället och är supergott som det är eller smaksatt som dipp eller kall sås til fisk eller sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.