nyttig och gudomligt god. Jag har bakat en del raw food kakor och tårtor med varierat resultat men i påsk testade jag denna , originalrecept från Emma och himmel så gott
Ett sött och gott rawfoodgodissom alla gillar. Botten är gjord på dadlar som tillsammans med valnötter, kokos och lite salt får en lite karamellig smak
Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Jag har alltså inte alls kommit på idén själv att göra raw cheescake på nötter och cashew-grädde. Jag har smakat varianter på caféer och i andra sammanhang och jag har tänkt prova själv hur länge som helst
Blir mycket kokosgrädde över som du kan passa på att använda till något annat. Ta ut tårtan ur frysen och börja dekorera, först med hallon, ringla sedan chokladsåsen över kakan, dekorera gärna med lite mörk hackad choklad och en liten blomma
Vi antog då att det var kvarlevor från mitt tidigare leverne och att de skulle ändras till det bättre eftersom jag levde på Raw Food och eftersom jag också precis slutat helt med alkohol
Veganska bakverk behöver inte vara så krångliga, dessa är egentligen inte krångligare än ”vanliga” snickercheesecakerutor och dom blir automatiskt äggfria och mjölkfria
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.