Den långa bearbetningenkommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig. Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatteroch placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Att ta fram maten på morgonen från frysen eller kvällen innan ochkanske till ochmed strimla köttet och de grönsaker som passar att skära och sen förvara i en bunke i kylen
Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ställ formarna att jäsa under bakduk i kylen över natten
Med detta sagt så vill vi nu skriva om på vilket sätt som vi försöker äta mer hälsosamt, även om vi inte skulle kalla det diet, särskilt som det främst handlar omatt man ska äta mer av en hel del saker och inte mindre
Men om jag tar ett recept helt och hållet från någon som länkar jag (somigår). Men det är förstås gott med ”rena” bakverk också, där man vet alla ingredienserna
Om du serverar den som huvudrätt är det gott att servera den med ett grovt, mjukt bröd. Garnera eventuellt innan serveringen med lite finhackad paprika, några dillkvistar eller något annat som du tycker passar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.