Nu är ju rabarber ganska lättodlat och behöver inte särskiltmycketomsorg, men ändå. Skala och koka betorna i lättsaltat vatten (var för sig om du har olika färger)
Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma ochså brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Den långa bearbetningen kommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig. Det kan hända att just din deg behöver flera deciliter mindre mjöl än vad som står angivet
Om den ser ut såhär men jag inte är riktigt redo att sätta igång med degen brukar jag sätta in den i kylen, då stannar den upp och man slipper få en alltför sur surdeg
Nu ska vi snacka bönspad, eller aquafaba som det så fint heter. Aquafaba är vätskan som finns i en burk kikärter, och för den delen även i andra bönburkar
Lämna en orörd degkant överst där degen ska fästa så att rullen håller ihop. Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skriven av Maria Wirén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.