Sätt ugnen på 200°C. Skär tomat, potatis och lök i ca 1 cm stora bitar. Vispa ihop äggen och tillsätt Milda Mat och salt.
Häll matfett i en ugnssäker stekpanna (inte plasthandtag e dyl). Ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. När bubblorna slutat bubbla - lägg i potatis och grönsaker och fräs någon minut. Blanda sedan ner oliverna.
Häll äggstanningen över grönsakerna och grädda omeletten nätt och jämnt färdig på spisen. Sätt in den i ugnen - omeletten är klar när kanterna börjar stiga och omeletten ser fast ut. Stjälp upp den på en tallrik.
Skiva tomatenoch bryt isär osten när omeletten börjar sätta sig. I dag blev det en snabblagad omelett till lunch innan jag gräver mig vidare i högarna på kontoret istället för trädgården tyvärr
Skiva tomatenoch bryt isär osten när omeletten börjar sätta sig. I dag blev det en snabblagad omelett till lunch innan jag gräver mig vidare i högarna på kontoret istället för trädgården tyvärr
Mosa fetaosten med en gaffel och rör ihop medolivoljaoch urkärnade och hackade oliver. Lägg ut de soltorkade tomaternamed skalsidan neråt på en skärbräda och lägg en klick fetaröra på varje tomat
Idag började jag dagen med att steka en omelett till frukost. Till en omelett behöver du. Jag serverade den öppen med en fyllning av tomat, salami, salladslök och ruccola
Stek tills omeletten fått fin färg på undersidan och har stannat på ovansidan. Häll ner äggsmeten i en ganska het stekpanna, strö över medvurstochtomater lite snyggt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.