Omelett med ostronskivling, potatis och kräfttopping
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • OBS! Beräknat för 10 portioner
  • 1 st
  • strutsägg eller 25 st hönsägg
  • 2 dl
  • mjölk
  • 2 dl
  • lätt crème fraiche
  • 10 st
  • små kokta kalla potatisar
  • ostronskivling
  • 1 st
  • purjolök
  • smör och olja till stekning
  • salt och vitpeppar
  • 2 1/2 dl
  • kräftstjärtar
  • 1 dl
  • persilja
  • 1 st
  • rödlök
  • 2 msk
  • kallpressad rapsolja
  • 1 msk
  • balsamvinäger
  • salt och svartpeppar
  • 1/2-1 liter
  • färsk spenat eller annan sallat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.