Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök
Täck medsalamioch mozzarella, rulla ihop med hjälp av plastfolien till en tight rulle, lägg på baconmattanoch rulla sedan ihop den medbaconet, försök att få så tight du kan
Idag började jag dagen med att steka en omelett till frukost. Till en omelett behöver du. Jag serverade den öppen med en fyllning av tomat, salami, salladslök och ruccola
Ikväll blev det en otroligt god middag som jag givetvis vill dela med mig av så här kommer receptet på victorias provköks egen goda kyckling ochbaconomelett
Häll över äggsmeten och toppa med tomaterna. Servera med klippt gräslök ovanpå. Fördela potatis ochbacon i stekpannan (ta en ugnsform om pannan inte är ugnssäker)
Sätt ett lock på stekpannan och låt omeletten bli klar medan du steker baconoch lök. Omeletten bli krämig och fin när den får sköta sig själv under locket
Till middag blev det två olika rätter dels gjorde jag Olivias risotto av riset som blev över igår och dels gjorde jag en omelettmed fetaost som behövde ätas upp
Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Då var det daga igen för vardag, skola och jobb ochdärmed lite nyttiga matlådor till höstens alla jobbluncher
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.