Den här pajen med havregryn är segoch knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Den innehåller mycket antioxidanter från blåbären och fibrer från havregrynen så du kan med gott samvete unna dig en extra bit
Det här receptet är ganska likt ljust och gott med lite råg, men jag har stuvat runt mjöl och vatten en aning, och så bakar jag ut det på ett annat sätt
Servera med exempelvis vaniljvisp. Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och strösocker. Smält smöret i en kastrull, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen
Servera med vaniljvisp. Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och socker. Smält smöret i en kastrull på spisen, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen
Pajen blev riktigt knäckig ochsegoch smakade mera. När vi bjöd hem Hasse på middag i torsdags så provade vi två nya recept, dels på rabarberpaj och dels på vaniljkräm
Kombinationen med bitar av hackad mörk choklad och salta jordnötter inuti är bara helt makalös. Allra godast är de när de blir både knapriga ochsega, därför är detta receptet ett av mina bästa
Men den här pajen är oxå bara sååååå underbart god, så spring ut i köket och baka den, det är det enda jag säger En segoch lite knäckig paj som går ner i magen i ett nafs
Och varje sommar hastkokar jag sylt på förra årets bär för att ha plats med årets skörd. Jag plockar inte mer hemma hos svärföräldrarna än vad jag faktiskt gör av med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.