OOG, vilka burgare!
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vegetariska hamburgare, eller OOG-burgare 2 port 1 paket Kidneybönor, avrunnen vikt var 230 g ½ rödlök, hackad
  • 1 riven vitlök
  • 2 tsk anchochili
  • 2 tsk spiskummin
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk äppelcidervinäger eller vitvinsvinäger
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk linfrön
  • ½ msk fiberhusk
  • Skölj bönorna och låt dom rinna av innan du mosar dom lätt.
  • Fräs löken så den mjuknar och tillsätt chili, spiskummin, garam masala och svartpeppar efter en stund så kryddorna får fräsa med. Låt svalna
  • Blanda samman bönmoset med lökröran och övriga ingredienser.
  • Forma till biffar och stek på svag värme på båda sidor.
  • Servera biffarna med hamburgerbröd, vi valde en grövre sort, och andra valfria tillbehör.
  •  
  • På våra burgare la vi en kall sås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.