Det går inte att komma ifrån, under intervjun med Elenore Bendel Zahn och Karoline Jönsson känns det vid flera tillfällen som om jag egentligen är där för att skriva om ett kärlekspar och skildra hur deras vägar korsades
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén från och med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
skalet ifrån en lime. skalet ifrån en lime. 23 Jan. 06. 23. tryfflar med vitchoklad och lime. 0kommentarer. Tryfflar tycker jag är roligt året om, perfekt gå bort presenter
häromdagen bakade jag mitt första surdegsbröd. det som onekligen behövs, är en surdeg. -) recept på hur man gör sådana finns det många som har gott om, jag tipsar gärna om pain de martin som ju helt uppenbart kan sina surdegar
1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Receptet på pizzadeg och tomatsås är hämtat från den fina bloggen Remsans bistro, som i sin tur har hämtat receptet från Pain de Martin (surdegsbrödens okrönte mästare
Men vi tar det från början. Jag gjorde risotton på en färdig mix från märket Il Fornaio. Kvällens friterade risottobollar med morotstzatziki till kan vara bland det godaste jag har ätit (och mäktigaste)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.