De går att göra både laktos- och glutenfria. Här kommer en favorit i repris. Dessa pepparkaksgubbar gjorde jag för några år sen och de var riktigt goda, alldeles för goda för att hamna i glömska så därför lyfter jag fram receptet här igen
17 Dec. 17. 40. Twitter. Facebook. Julig sallad. 1kommentarer. Nu på vintern blir det mycket soppor och grytor, men ibland kan det vara gott med lite variation
Granola bars är både enkla att göra, enkla att ta med och inte minst - enkla att äta. 10-12 st. Fördela smeten i ugnsformen och grädda i 20-25 minuter, eller tills kanterna är gyllenbruna. 10-12 st
söt-stark). E-postSkriv utPinterestGillaGilla Laddar. söt-stark). Det är lite pyssel innan man får den här salladen på bordet men det gör inget, den är nämligen så väldans god
2 dl mörk sirap1 dl russin150 gram fikon (klippta i bitar)2 dl hasselnötter1 liter filRör ihop så allt fördelas jämntSmörj 2 brödformar med smör och bröa dem med ca 1-2 dl sesamfrön. ca 1-2 dl sesamfrön
Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör utan att löken får färg. Blanda ströbröd, vatten och grädde i en skål och låt det svälla i 5 minuter
Det senaste året har jag mer och mer dragit mig undan från sötsaker och jag bakar inte alls lika ofta längre – mitt kak- och sockersug har helt enkelt minskat drastiskt i år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.