Stek dem i lite matfett på båda sidorna. Låt allt puttra på svag värme ca 10 minuter. Dra bort skinnet från korven och skär den i ca 2 cm tjocka skivor
Lägg kalkonen i en ugnssäker form, eller i en liten långpanna, med ena sidan uppåt. Pensla kalkonen runt om med fettet blandat med salt, peppar och soja
Osso buco betyder just ben med hål i och det här med att använda benlägg ger otroligt mycket smak, men det är kanske inte alltid man får tag på det och då kan man göra som vi gjort här, ta Karré för fanken
Rör lite då och då och tryck på riset så att stärkelsen kläms ut. Det traditionella italenska köket använder kalvlägg till ossobucco, men det går lika bra med kalvbog, lammbog, lammlägg eller oxlägg
Varva dem på spett som Du blötlagt innan, om de är gjorda av trä, vill säga. Kalkon-Souvlaki Det har förekommit ganska mycket kalkon i mina recept sen jag kom ner till Alanya
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.