Hur står det till med er alla denna lördag. Här är det prickigt. Min lille kille har fått vattenkopper, exakt 2 veckor efter att storasyster haft det, så vi har ju egentligen bara gått och väntat på hans prickar
Då var det dags för en ny gästbloggare och denna gång är det Frida. Frida visade denna paj i en Viktväktargrupp på Facebook och jag tyckte det såg så gott ut så jag frågade om hon ville gästblogga här hos mig
Tjingeling. Så var måndagen här igen. Jag har haft en superfin helg, hoppas att du också haft det. Jag tänkte att vi drar igång veckan med mat – i form av piroger
Paj är ju snabb en middagsrätt. Särskilt om man använder sig av färdig pajdeg. Bara man har ett par ägg hemma så går det ju i stort sett att fylla pajen med vad som helst som finns hemma i kylen, till exempel broccoli och ädelost
I söndags köpte jag en hel ekologisk kyckling på 2 kilo, den räckte till många måltider, bl. a. rödbetssoppa, några filéer till en sallad och till denna smakrika paj
En enkel skinkpaj men ändå så himla god. IngredienserPajdeg150 gr smör eller margarin3 dl vetemjöl4 msk vattenFyllning200 gr rökt skinka3 dl ost, smakrik2 st ägg2 dl mjölk1-2 tsk paprikapulver1/2 tsk saltsvartpepparGör så härBlanda samman degen i en matberedare eller för hand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.