De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
Ugn 200° - 225°. Smula ner jästen i en bunke,tillsätt mjölken och rör om så att jästen löser sig. Tillsätt gräddfil, margarin, salt, bikarbonat, vetemjöl ägg och ost(riven)
Panera ostbollarna först i vetemjöl, sedan i äggvispet och sist i skorpmjölet. Kör till en jämn massa och forma till 12 små ostbollar. Rulla smeten till 12 bollar och tryck sedan in ostbollarna så att de hamnar i mitten av potatisbollarna
Ingredienser Portioner. 15 st 100 g naturell färskost 150 g riven prästost (gärna Allerum) 1 krm nymald svartpeppar 1 dl grönkålschips (se länk under steg 2) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Nu har jag för första gången testat på att köpa hem fläsksvålar. Alltså snackset knapriga fläsksvålar. Jag har i säkert två år tänkt att jag ska testa på detta, men eftersom jag generellt sätt undviker att äta kött, har jag helt enkelt dragit mig för det
Riv hårdosten. Blanda hårdost, chèvre, färskost och honung. Smaka av med paprikapulver, salt och peppar. Rosta valnötter och pumpakärnor i en torr stekpanna på medelvärme under omrörning, eller i en ugnsfast form i ugnen i ca 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.