Nr 1940, 54 kr svensk fläskfilé, gärna ekologisk. 1. Gratäng. Sätt ugnen på 200°. Skölj och putsa purjo, dela dem i tre bitar och halvera bitarna på längden
Ostgratineradfläskfilé1fläskfilé250 g broccoligrillkryddasalt och peppar1 gul paprika10 champinjoner3 dl grädde2 msk kalvfond140 g Kvibille gräddädelfinhackad persiljaTina broccolin och pressa ut vattnet, lägg i form. -Mama Skogly ♥ 1 fläskfilé
LYCKA TILL 500-600 g fläskfilé. Skär filéerna i ca 2 cm tjocka skivor, stek på dessa salta och peppra. Lägg de stekta skivorna i en ungssäker form, vispa ur stekpannan med grädden och blanda i chilisåsen och senap
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Dubbelmarinerad fläskfilé . Till huvudrätt så serverade vi dubbelmarinerad fläskfilé med potatis- och jordärtskocksgratäng och en haricot vert sallad till
Jag hade redan bestämt mig för fläskfilé då vi hade diskuterat detta på jobbet. Diskussionerna handlade om att fläskfilé inte riktigt faller på läppen då denna del oftast är ganska torr och inte smakar så mycket och hur man skulle göra för att denna omtalade grisdel skulle kunna tillagas på ett bättre sätt
Servera med stekt fläskfilé och klyftpotatis/ris/sallad. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Med få ingredienser så måste det här vara en av de godaste såser som en människa kan knåpa ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.