Risotto. Skala, dela och finhacka löken. Skala och finhacka vitlöken. Mät upp buljongen i en kanna. Använder du vatten och buljongtärning så löser du upp buljongen i varmt vatten
Hej alla 37. 753 indviduella IP adresser som läser denna blogg varje vecka. Ni börjar bli många och det förpliktigar naturligtvis med lite mer intressanta recept
560g Skinkschnitzel, 4st skivor3dl Ströbrödca 50g Smör till stekningen, osaltat1,5dl Färskost, typ Philadelfiaost8st Anjovisfilér, finhackade + lite spad1st Gul lök schalottenlök, finhackad2msk Kapris, finhackad + lite spad2msk Dill, finhackadSvartpeppar från kvarn8st Potatisar, borstade2msk OlivoljaHavssaltSåhär kan man göra
Ostpanerad torskfilé. Hej och godkväll allesammans. Hoppas ni haft/har en bra helg hittills. Detta är min jobbhelg, så gårdagen och natten har jag spenderat på jobbet
ca 1000 g skivad skinkschnitzel. 8 port. Det här behöver du. Smör till stekning. Salt & nymald svartpeppar. 4 dl köttbuljong (egen, el tärning/fond + vatten)
Ugn 225 - 250 grader. Gnid in fiskfiléerna med salt och låt dem ligga en liten stund. Smält 2 msk av smöret, blanda i äggulan och smaksätt med lite vitpeppar
Jag är fortfarande sjuk och det är verkligen inte roligt. Tanken är att jag ska kunna åka till Stockholm på lördag där jag ska bli firad av alla mina Stockholmsvänner att jag fyllt 30 år
Marinera skinkschnitzeln och grilla på grillen eller i en panna. Prova att grilla några skivor skinkschnitzel på grillen i ca 2-2,5min per sida. 400g Skinkschnitzel2msk Rosépeppar, mortlad2msk Olivolja1msk PaprikapulverHavssalt & svartpeppar från kvarnHommus. 400g Skinkschnitzel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.