5 lyxiga tilltugg till fördrink och bubbel Fördela ut det lufttorkade köttet som blommor i en ugnstålig form med små koppar. Dra ett varv med pepparkvarnen och dekorera med en kvist oregano www.landleyskok.se
Festbricka med goda små munsbitarOstsnurror. Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Du kan också fylla krustaderna med räkröra Hemmets Journal
Busenkla västerbottensnittar med kräftor och kantareller1Kräftröra200 g kräftstjärtar i lake 100 g Västerbottensost, riven 1 msk hel kummin, stött i mortel 1 dl crème fraîche 1 citron, skalet 2 msk dill, finhackad www.koket.se
Laga ostgratinerade tunnbrödssnittar à l’Alsace Vänta med att skära till rullarna tills dess. Kakornas kaka – Annas pudrade citronrutorHåkan Larssons bästa vintips Ett vitt vin med frisk syra men också lite kraft smakar bra Fredriks Fika
Fylld smördegsrulle med skinka och gräddädelost 1 st rulle kyld smördeg. 6 skiva kokt skinka. 140 g kvibille gräddädel. 150 g champinjoner. olivolja. 1 msk färsk timjan www.hemtrevligt.se
Krustader med västerbotten och löjrom Fyll krustaderna med blandningen och ställ in en ugnsfast form. 2 ägg. 11 dl grädde. 11 dl riven västerbotten Gastronaut.nu
Krustader med 3 olika fyllningar | Köket.se Fyllning med räkor, citron och oregano1 förp Zeta Krustader Cestini 1 dl majonnäs 200 g handskalade räkor 1 tsk citronskal, rivet 2 msk färsk oregano 1 tsk citronsaft 0,5 dl sikrom citronskal, rivet färsk oregano, några kvistar. 1Fyllning med svamp, tryffel och timjan1 förp Zeta Krustader Cestini 2-3 champinjoner 0,5 klyfta vitlök salt Zeta extra jungfruolivolja classico 0,5 burk Zeta Crème av svamp med tryffel 0,5 burk Zeta mascarpone grönkål valnötter www.koket.se
Smördegskuvert med salami Fäst med lite vatten på mitten. Pensla med ägg. 225°Rulla ut smördegen i en långpanna med bakplåtspapper www.hemtrevligt.se
Smördegssnurror med ädelost och timjan! Lägg med snittytan upp på en plåt med bakplåtspapper. Du behöver (25-30 st). 140 gram ädelost. 1 rulle kyld smördeg Mikaela C -
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.