Ingredienser - 1 paket filodeg (finns i frysdisken)- 2-3 dl riven smakrik ost - 1 äggHur gör man. 1) Sätt ugnen på 200 gr och ta fram filodegen från frysen2) När degen tinat så veckla it den försiktigt
Vill man piffa till serveringen kan man göra oststänger som inte bara är fina utan goda också. Oststängerna är verkligen busenkla att göra och är värda att lägga någon minut på
Oststängerna. Dekorera med persiljan och servera med oststängerna. Barnen var väl inte direkt lika förtjusta men oststängerna åt de glatt upp och doppade den i soppan
Servera gärna soppan med oststänger. Det var åratal sedan jag senast åt grön ärtsoppa, föga likt den gudomliga Crème Ninon min man lagade till förrätt i kördags
I år serverades soppan i höga skålar, nästan i form av glas, med oststänger över. Heta oststänger1 ark smördeg1 ½ dl riven lagrad ost, t ex prästost¼ finhackad chilifruktTina smördegen så att den går att kavla ut, ungefär till dubbel storlek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.