If you are making omelettes to many people, I recommend to cook the omelette in the oven. Om du skall göra omelett till många rekommenderar jag att laga omelett i ugn
”Vänd omeletten med hjälp av ett lock… Låt den glida ner på ett fat…”. Det enda som brukar hända är att tufsar av omeletten åker ner på tallriken – och allt ser ut som om en fem-åring har gjort äggröra för första gången i sitt liv
Och för att göra hela maträtten grönare äter jag omeletten med ett knäckebröd med avokado på. Sometimes you need a quick lunch/dinner and that's when an omelette is easy to make
Om Du, liksom jag, tycker mycket om fet mat, så är den här omeletten en riktig höjdarfrukost. Omeletten fick ett drag av Pizza med den här fyllningen med tomat, timjan och gräddost
Har man bara ägg hemma kan man altid få till en snabb och nyttig middag/lunch/mellamål/frukost. Här toppade jag med en näve frysta räkor, torkad chili och färsk timjan
Själp upp omeletten direkt på tallriken öppen eller vikt. Till 2 omeletter3 ägg2 msk mjölkCa 3 dl svamp1 liten gul lök2 msk grädde (visp,mellan,matlagning,kaffe)1 tsk sojagorgonzolaSalladsmix 1 påse1 tomat½ gul paprika1 passionsfruktDressingen3 msk olivolja1 msk vitvins vinäger1 tsk pressad citronSalt, peppar, salladskryddaBörja med att fixa salladen. Till 2 omeletter
Just vardagsomeletten var jag innerligt trött på, minns jag. Med potatisplättarna går det dåligt - de blir helt enkelt inte så där goda hur jag än försöker - men med omeletten går det bättre
Rör sedan försiktigt och skrapa in kanten mot mitten när omeletten böjrar stelna i bottnen och vicka pannan så att smeten rinner ner i utrymmet som uppstår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.