Oxfilé med 3-pepparsås och filodegskorg med potatismos och chèvre
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram oxfilé , 4 skivor ca 150 gr/st Pepparsås 1 st Schalottenlök(ar) 3 klyfta(or) vitlök 1 tärning(ar) oxbuljong 2 msk smör 2 msk vetemjöl 2 msk Konjak 4 dl vatten 2 dl grädde 3 msk svartpepparkorn , hela 0,5 msk rödpeppar 1 skvätt soya 1 krm salt , krydda efter smak Filodegskorgar 4 st filodegsark , (30X40 cm), färska 200 gram chevre , ca., 4 skivor 600 gram potatis(ar) , 6-700 1 st äggula(or) 1 msk smör 0,75 dl grädde , el. mjölk 1 knippa(en) färsk sparris , grön 1 krm salt , efter smak 1 krm peppar , efter smak Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.