Oxfilé med balsamicosås och ugnsrostad potatis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Potatis
  • 1 kg små fina potatisar
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk flingsalt
  • 2 askar körsbärstomater
  • á 250g
  • 1 kruka basilika
  • 100 g parmesanost
  •  
  • Kött
  • 1 kg oxfilé eller utskuren biff
  • 2 msk smör
  • 1 ½ tsk salt
  • 2 krm malen svartpeppar
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 dl balsamvinäger
  • 2 msk socker
  • 1 dl rödvin
  • 2 dl vatten
  • 1 msk konc oxfond med rödvin eller konc kalvfond
  • 2 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.