Oxfilé med blandsvamp, västerbottenpuré och balsamicosky
Scan
Scan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 skivor Scan oxfilé ca 300 g
  • 1 schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 300 g svamp t ex champinjoner och kantareller
  • 1 tsk persilja hackad
  • 1 krm salt
  • ½ krm vitpeppar
  • 2 msk frysta lingon
  • 500 g mjölig potatis t ex King Edvard
  • 1-1¼ mjölk
  • ½-1 msk smör
  • 1½ dl riven västerbottenost
  • salt och peppar
  • 2 tsk balsamvinäger
  • ½ dl kalvfond
  • ½-1 tsk råsocker eller strösocker
  • salt och vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.