Oxfilé med duxelle, selleripuré, romanesco, flower sprouts och vitlökssky
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg oxfilé
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Selleripuré
  • 250 g rotselleri
  • 100 g champinjoner
  • 2½ dl vispgrädde
  • 1-2 tsk färskpressad citronjuice
  •  
  • Duxelle
  • 250 g champinjoner
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 schalottenlökar
  • ½ dl madeira
  • 1 msk finskuren gräslök
  •  
  • Rostad vitlökssky med konjak
  • 5 vitlöksklyftor
  • 2 schalottenlökar
  • 5 svartpepparkorn
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 lagerblad
  • 3 msk konjak
  • 1½ msk konc kalvfond
  • 6 dl vatten
  • Majsstärkelse till redning
  • Olivolja
  • Smör
  • Salt
  • Malen svartpeppar
  •  
  • Romanesco och flower sprouts
  • 250 g romanesco
  • 250 g flower sprouts

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.