Putsa oxfilénoch stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Strö de smörstekta kantarellerna ovanpå och garnera med färsk timjan, flingsalt och några varv från svartpepparkvarnen
Putsa oxfilénoch stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Strö de smörstekta kantarellerna ovanpå och garnera med färsk timjan, flingsalt och några varv från svartpepparkvarnen
Fortsätt sedan med att hacka lökarna och skiva oxfilén. Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pasta medoxfilé
Stek brödskivorna i smör, fortsätt med att peppra och salta oxfilén samt stek filén i ca 1½ min på varje sida, placera filéerna på bröden, täck med kantarellstuvningen och toppa med några skivor Västerbottensost. 8 skivor oxfilé ca 1½ cm tjocka. 8 msk gräddstuvade kantareller
Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.