Pensla grönsakernamed olivolja och grilla dem i grillpanna, eller stek i stekpanna. Mosa potatisen och blanda med äggulor, olivolja, riven parmesan, basilika, salt och svartpeppar
Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilén ligga stilla i pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilén ligga stilla i pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Servera laxen på de frästa grönsakerna samt med potatisen och citronsåsen. Strimla sockerärtor, Rör om och tillsätt salt och peppar samt låt stå på låg värme medan du lagar sås och lax
Blanda fraîche tillsammans med båda senapssorterna och ställ åt sidan. Skala och riv pepparrot. Rumstemperera köttet innan det ska stekas, salta och peppra på båda sidor
Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.