Det här receptet är på oxfilé men det går lika bra med tex ryggbiff, rostas eller entrecote. Här kommer iallafall recepten på allt du ser på tallriken (förutom salladen – men ett tips är att ha nåt sött i salladen tex granatäpple eller mango) och i vilken ordning jag skulle lagat maten för att få så mycket tid som möjligt med gästerna
Har ni fått tag i en bit oxfilé till nyår, men fortfarande inte bestämt vad ni ska göra med den. Så vips - innan ni vet ordet av har era planer på oxfiléochpotatis blivit så mycket festligare
Häll Bearnaisesås över oxfilénoch gratiner i ugnen några minuter. Källarmästaren på hotell Malmen var en mycket brysk man och hade nästan samma namn som ett rött vin vid namn Beaujolais
Putsa oxfilénoch stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.