Oxfilé med tagliatelle och rödvinssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg oxfilé (helst mittbit)
  •  
  • Tagliatellegrönsaker
  • 400 g tagliatelle (gärna i olika färger)
  • 2 stora morötter
  • 400 g champinjoner
  • 1 schalottenlök
  • 1 tsk olja (gärna tryffelolja)
  • 1 msk vetemjöl
  • 3 msk vitt portvin
  • 2 dl crème fraiche
  •  
  • Rödvinssås
  • 3 dl rött vin
  • ½ dl vatten
  • 4 msk kalvfond (på flaska)
  • 2 lagerblad
  • 1 tsk brun farin
  • 10 vitpepparkorn
  • 2 schalottenlökar
  • 1 msk smör
  • 1 tsk maizena ( 2 msk rött vin till redning)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.