Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, rivenpepparrotoch skirat smör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöret och en hög härligt rivig pepparrot
Lägg ut tunnbröden och bred på rikligt med philadelphia. Riv pepparroten på den finaste delen på rivjärn och snåla inte, det ska vara lite bett i stubbarna
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Blanda kallt vatten, salt och socker i en stor skål och rör tills saltet och sockret lösts upp. Servera på varma tallrikar med rotfruktsstavar och rucolasallad, brynt smör ochnyrivenpepparrot
Krydda buljongen med salt och nymalen vitpeppar. Servera i djup tallrik medrivenpepparrot ovanpå. Skär falukorven i skivor och potatis och rotfrukter i centimeter-tärningar
I dag skall jag dela av mig med ett recept på en ny variant av min lättrimmade ugnsstekta torskrygg, som den här gången serveras på en bädd av ärtpuré tillsammans medrivenpepparrotoch skirat smör
När det är mjukt mixa med en handmixer och häll över i en ny kastrull genom en finmaskig sil, pressa försiktigt så att så mycket som möjligt går igenom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.