Oxrullader med potatiskaka och varm gurka
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • innanlår eller lövbiff i tunna skivor
  • dijonsenap eller vanlig senap
  • starka korvar, t ex chorizo eller ölkorv
  • 2 st
  • små morötter
  • 0,25 dl
  • sellerihuvud
  • 0,5 st
  • purjolök
  • olivolja och smör
  • salt och peppar
  • 1 st
  • gul lök
  • 4 dl
  • porter
  • 2 msk
  • tomatpuré
  • 4 dl
  • vatten
  • 2 msk
  • flytande kalvbuljong
  • 2 st
  • lagerblad
  • 1,5 msk
  • philadephiaost
  • 0,75 msk
  • maizena
  • lingonspad eller svartvinbärsgelé
  • rårörda lingon
  • smör eller olja till stekning
  • 1,5 kg
  • potatis
  • 2 msk
  • smält smör
  • salt och peppar
  • smör eller olja till stekning
  • 0,5 st
  • gurka
  • 0,5 dl
  • finhackad persilja
  • 1 msk
  • finhackad schalottenlök
  • smör
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.