Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Lägg vetemjöl, pekannötter och socker i skålen till en matberedare med kniven monterad. Tillsätt smör, äggula och vatten, kör tills det bildas en degboll
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Både mamma och min mammas bästa vännina firades i helgen då de båda fyller år med en dags mellanrum. Vädret har varit ljuvligt, sådär lagom höstkallt med härliga färger och solstrålar
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Ta bort kärnhuset ur päronen och skiva dem. Salt, peppar, olivolja och balsamvinäger över det. Till den vegetariska lasagnen jag gjorde häromdan så blev det denna salladen
Men kanske får nöja sig med att njuta lite extra då och då istället. Garneringflorsocker TillagningRör ihop äggulor, socker och maizena till krämen i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.